Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

"Tα PC του gamato.info βρισκονται στα χερια της ΕΛ.ΑΣ



Tα PC του gamato.info βρισκονται στα χερια της ΕΛ.ΑΣ. και μεσα σε αυτα τα PC βρισκονται οι IPs και τα account information (πληροφορίες λογαριασμού) του καθε χρηστη που χρησιμοποιουσε τον τρακερ. Ολοι μαλλον θα μαθατε τι εχει γινει με τους ελληνικους τρακερ (gamato.info, blue-whitegt.com κτλ).Tα PC απο τους υπολοιπους ελληνοφωνους τρακερ αλλα και απο link farms ενδεχεται να κατασχεθουν επισης μεσα στις επομενες μερες (ισως και ωρες). Παρακαλειται οποιος εχει account σε ελληνικο τρακερ και εχει ενα ενιαιο password (κωδικό) για ολα τα account του (δηλαδη π.χ. το password που εχει στο gamato.info ειναι ιδιο με αυτο που εχει στο gmail η το facebook) να ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΛΑ TΑ PASSWORD του σε ΟΛΑ TΑ ACCOUNT εκτος απο αυτο του τρακερ.

Η εισβολη εστω και σε ενα μονο account μπορει να βοηθήσει τον εισβολεα να μπει σε περισσοτερους. Αυτο να το μεταβιβασετε σε τυχον συντροφους διοτι το ιντερνετ ειναι ενα σημαντικο μεσο γρηγορης και σχετικα ασφαλους επικοινωνιας για τον χωρο και το τελευταιο πραγμα που θελουμε ειναι οι ασφαλιτες να ψαχουλευουν και να υποκλεπτουν e-mail και chat.

Σημείωση: Καλό είναι επί της ευκαιρίας να δημιουργηθεί ένα ασφαλές password. Ασφαλές είναι το password που:
*δεν περιεχει λεξεις λεξικου (δηλαδη λεξεις που θα μπορουσαμε να βρουμε σε ενα λεξικο η σε μια wordlist). Αυτο περιλαμβανει κυρια ονοματα και λεξεις σε ολες τις γλωσσες. Επισης περιλαμβανει συνδυασμο λεξεων.
*δεν περιεχει τηλεφωνα, ταχυδρομικους κωδικες, αριθμους ΑΦΜ η οποιονδηποτε αριθμο που μπορει να συσχετιστει με το προσωπο σου (πιστεψτε με ειναι πολυ ευκολο για καποιον που ψαχνει, να βρει το τηλεφωνο του κινητου σου).
*δεν περιχει αριθμους σε σειρα η το username (όνομα χρήση) σας
*περιεχει τυχαιους αριθμους, ειδικους χαρακτηρες (@#$%) και γραματα σε πεζα και κεφαλαια.
*ειναι σχετικα μεγαλο (πανω απο 7 με 8 χαρακτηρες)

παντα συντροφικα!!!

indymedia

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ai sto diaolo na pane oloi mono auto 3eroun na kanoun oi gam@@@@@@ kana klefth dn pane na piasoune