Σάββατο, 4 Σεπτεμβρίου 2010

Ο χορός των...άφραγκων.


Ατμόσφαιρα: αυτό που περιμένατε. Το ΟΑΚΑ σχεδόν γεμάτο με ελάχιστες άδειες θέσεις. Και με καλή διάθεση. Κοινό πρόθυμο να φωνάξει και να χορέψει για το γκρουπ. Στην αρχή οι περισσότεροι φωτογράφιζαν με κάμερες και κινητά. Μετά, ομως, άρχισαν να παραληρούν!

Σκηνικό: Ισως το πιο εντυπωσιακό που έχει στηθεί ποτέ επί ελληνικού εδάφους. Λες και κατέβηκε διαστημόπλοιο στο ΟΑΚΑ. Στο κέντρο της αρένας με πρωτοφανείς δυνατότητες. Πάντως η μεταφορά και η λειτουργία του δεν συνάδει με τις οικολογικές ευαισθησίες του γκρουπ.

Μπόνο: «Ιρλανδοί και Ελληνες μοιάζουμε. Είμαστε άφραγκοι, αλλά και . Η Ελλάδα θα τα καταφέρει.» Μετά συνέδεσε τον Οδυσσέα, τον Απόλλωνα και τον Μέγα Αλέξανδρο με τα μέλη της μπάντας. Ως συνήθως εμφανίστηκε με στενό δερμάτινο μπουφάν. Και μερικά ερωτικά γλυκανάλατα: «τι όνειρα βλέπεις τα βράδια;»


Setlist: Δεν πρέπει να υπάρχουν παράπονα από τις επιλογές. Επαιξαν ακριβώς δύο ώρες, χωρίς encore.

Μηνύματα: Τα γνωστά και αναμενόμενα. Στο videowall το κοράνι, ματωμένα δάχτυλα. Ενα ιρλανδικό νανούρισμα, αναφορά στον Μαντέλα.Performance: Απλώς άψογοι και απολύτως επαγγελματικοί.Οργάνωση: Πολύ καλή!

της Λίνας Παπαδάκη

protagon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Google+ Badge