Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Anonymous Greece.


Από Anonworld (ομάδα FB από τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους), προ 2 ημερών, ήρθαν σε επαφή μαζί μας ώστε κάποιος που θα ερχόταν από το εξωτερικό στην Ελλάδα, να συναντιόταν με άτομα της #OpGreece. Περιεκτικά θα αναφέρω πως το συγκεκριμένο άτομο είναι πρόσφατα αποφυλακισμένο κι έχει ποσταρίσματα στον τοίχο του προώθησης βίας, ίσως και φασισμού. Φυσικά και γνωρίζουμε και άλλα καλούδια για τον ίδιο... Ένας άγνωστος λοιπόν, με ποινικό μητρώο, θέλει να συναντήσει άλλους άγνωστους "για να μας βοηθήσει" όπως είπε χαρακτηριστικά. Χμμμ...

Η συνάντηση δεν έγινε, για την προστασία των διαχειριστών και των μελών αυτής της σελίδας. "Κάποιοι" μας χαρακτηρίζουν "παράνομους", αλλά αυτό δε μας ενοχλεί! Ηθικά και ιδεολογικά είμαστε εντάξει με τους εαυτούς μας! Δε θα βοηθήσουμε ΠΟΤΕ και ΚΑΝΕΝΑΝ που χρησιμοποιεί την ΙΔΕΑ των Anons και συγκεκριμένα της #OpGreece για τους δικούς του βίαιους και φασιστικούς σκοπούς.

Σας εφιστούμε λοιπόν την προσοχή! Μην επηρεάζεστε από κανέναν. Γνωρίζουμε πολύ καλά πως υπάρχουν ομάδες και σελίδες που προωθούνται από κυβερνήσεις για να φακελώνουν πιθανούς τρομοκράτες, χακτιβιστές ή και ακτιβιστές! Υπάρχουν και αντίστοιχες ομάδες και σελίδες που χρησιμοποιούν την ιδέα των Anons για άλλους, "περίεργους" και "ιδιαίτερους" σκοπούς! Τα μάτια σας 14 και τα μυαλά ανοιχτά!

Δεν υπάρχουν σχόλια: