Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Τρισδιάστατος κόσμος από την LG.



Η LG Electronics ανακοινώνει το 3D World, μία υπηρεσία premium περιεχομένου η οποία θα είναι διαθέσιμη στους χρήστες των CINEMA 3D Smart TV τηλεοράσεων της LG σε περίπου 70 χώρες. Υιοθετώντας στοιχεία από την πρωτότυπη Smart TV εφαρμογή 3D Zone της LG που παρουσιάστηκε πέρυσι, το 3D World παρέχει στους καταναλωτές πρόσβαση σε μία εκτεταμένη ποικιλία 3D περιεχομένου υψηλής ποιότητας, μέσω ενός εικονιδίου στο Home Dashboard.

To 3D World δίνει στους καταναλωτές τη δυνατότητα να αναζητήσουν υψηλής ποιότητας 3D content μέσα από πολυάριθμες κατηγορίες περιεχομένου, όπως η ψυχαγωγία, τα αθλητικά, τα ντοκιμαντέρ, τα παιδικά και το lifestyle. Μόλις το επιθυμητό περιεχόμενο επιλεγεί από το χρήστη, η CINEMA 3D Smart TV της LG του δίνει πνοή μέσα από πανέμορφες 3D εικόνες. Η δράση των αθλητικών γεγονότων γίνεται ακόμη πιο δυναμική και συναρπαστική, τα ντοκιμαντέρ πιο ρεαλιστικά, και τα εκπαιδευτικά video για τα παιδιά ακόμη πιο καθηλωτικά.

Είτε πρόκειται για μαγειρική, ταξίδια και μόδα, είτε για οποιαδήποτε άλλη ενασχόληση, το 3D World διαθέτει κάτι για όλες τις προτιμήσεις. Επιπλέον, η LG σχεδιάζει να προχωρήσει και σε άλλες συνεργασίες με παγκόσμιους παρόχους 3D περιεχομένου, ώστε να εμπλουτίσει την πλατφόρμα και να φέρνει το καλύτερο 3D περιεχόμενο στους καταναλωτές της.

«Το 3D World αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι της μακροπρόθεσμης στρατηγικής της LG, που περιλαμβάνει τον έλεγχο του 3D οικοσυστήματος και της εμπειρίας που απολαμβάνουν οι χρήστες των CINEMA 3D τηλεοράσεων», δήλωσε ο κ. Havis Kwon, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της LG Home Entertainment Company. «Με τον παγκόσμιο χαρακτήρα του LG World, η LG επιδεικνύει τη δέσμευσή της για τη δημιουργία ποικίλου και υψηλής ποιότητας 3D περιεχομένου».

Το 3D World θα παρέχεται σε μορφή εφαρμογής για τις τηλεοράσεις LG CINEMA 3D Smart TV που κυκλοφόρησαν το 2011, ενώ για τα μοντέλα του 2012 θα υπάρχει ένα streamlined card σύστημα στο Home Dashboard. Το 3D World αναμένεται σύντομα στην ελληνική αγορά.

tuned

Δεν υπάρχουν σχόλια: