Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Η Endeavor ιδρύει γραφείο στην Αθήνα.


Η Endeavor Global, ένας παγκόσμιος μη κερδοσκοπικός οργανισμός, ο οποίος στηρίζεται από κορυφαίους επιχειρηματίες, όπως ο συνιδρυτής του Linkedin, Reid Hoffman και ο επικεφαλής της Dell, Michael Dell, συμπράττει με εξέχοντες Έλληνες επιχειρηματίες και ιδρύει το πρώτο της ευρωπαϊκό γραφείο στην Αθήνα, με σκοπό τη στήριξη της εγχώριας επιχειρηματικότητας.

Η Endeavor Greece θα επιλέξει και θα υποστηρίξει τους κορυφαίους νέους επιχειρηματίες, συμβάλλοντας στην αναδιάταξη της ελληνικής οικονομίας και την καθιέρωση μιας νέας εποχής αισιοδοξίας και βιώσιμης οικονομικής ανάπτυξης.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, το Διοικητικό Συμβούλιο της Endeavor Greece απαρτίζεται από κορυφαίους εκπροσώπους της εγχώριας επιχειρηματικής κοινότητας.

Πρόεδρος του ΔΣ είναι ο Μιχάλης Δ. Χανδρής, Πρόεδρος του Chandris Group, ενώ η Αντιπρόεδρος Mareva Grabowski αποτελεί και την ιδρύτρια της Endeavor Greece.

Μέλη του ΔΣ αποτελούν οι: Σπύρος Θεοδωρόπουλος, Διευθύνων σύμβουλος της Chipita Α.Ε., Τάκης Θεοχαράκης, Αντιπρόεδρος & Αναπληρωτής Δ/νων Σύμβουλος της Nissan Ν.I. Θεοχαράκης Α.Ε, Δρ. Ιωάννης Κούστας, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της DANAOS CORPORATION, Θοδωρής Κυριακού, Group CEO του Ομίλου Antenna, Iωάννα Παπαδοπούλου, Πρόεδρος & Διευθύνουσα Σύμβουλος της Ε.Ι. Παπαδοπούλος Α.Ε., Δημήτρης Παπαλεξόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Τιτάν Α.Ε., Γιάννης Στασινόπουλος της Βιοχάλκο Α.Ε., Μελίνα Τραυλού, Διεθύνουσα Σύμβουλος της Neptune Lines Shipping & Managing Enterprises S.A. και Μαρίλυ Φραγκίστα, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Franco Compania Naviera Α.Ε.

euro2day

Δεν υπάρχουν σχόλια: