Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Καλλιτεχνική ψευδοροφή.



Οι παρακάτω εικόνες τραβήχτηκαν από στο ΙΚΑ Αγησιλάου. Όπως βλέπετε οι υπάλληλοι εκεί εκτός από πολύ δουλειά έχουν και καλλιτεχνικές ευαισθησίες κι έτσι φρόντισαν να διακοσμήσουν κατάλληλα την μουντή και γκρίζα ψευδοροφή των γραφείων τους.


Μην τους απολύετε λοιπόν τους δημοσίους υπαλλήλους, μην τους βάζετε σε διαθεσιμότητα, μην τους κόβετε το μισθό. Αφήστε τους να εξασκήσουν ελεύθερα τη δουλειά τους – εεε, το λειτούργημά τους ήθελα να πω. Ως γνωστόν οι δημόσιοι υπάλληλοι εξασκούν λειτούργημα ενώ όλοι εμείς οι υπόλοιποι δουλειά (δηλ. δουλεία).

Εξάλλου, βλέπετε την καλλιτεχνική τους φύση, καθημερινά διαπιστώνετε την ευγένειά τους, την ανωτερότητά τους και την σοβαρότητα και υπευθυνότητα με την οποία εργάζονται για να σας εξυπηρετήσουν, για το κοινό καλό. Κάτω τα χέρια από τους δημοσίους υπαλλήλους λοιπόν. Κι αν καμιά φορά κάνουν και καμία απεργιούλα τι έγινε; Δεν το κάνουν για τους εαυτούς τους, όοοοοοχι. Το κάνουν για εσάς αχάριστοι πολίτες. Για το κοινό καλό, είπαμε, εργάζονται αυτοί.

Θαυμάστε λοιπόν τη διακόσμηση που με τα χεράκια τους δημιούργησαν στο συγκεκριμένο υποκατάστημα του ΙΚΑ οι υπάλληλοι (φαντάζομαι ότι και σε άλλες υπηρεσίες, με κάποιο τρόπο θα έχουν εκφραστεί).

Τι είπατε; Καταστρέφουν δημόσια περιουσία; Ε όχι και καταστρέφουν. Όποιος πιστεύει τέτοιο πράγμα απλά δεν ξέρει από τέχνη.

ellhnaras

Δεν υπάρχουν σχόλια: