Σάββατο, 31 Μαρτίου 2012

Ozzy Osbourne και Slash στο Rockwave Festival.


Ο Ozzy Osbourne θα εμφανιστεί με τους “Ozzy Osbourne & Friends” την 1 Ιουλίου στο Rockwave Festival. Στο Rockwave Festival, ο Ozzy Osbourne μαζί με τον Geezer Butler, το ήμισυ των Black Sabbath, θα τιμήσουν τον Tony Iommi, που δίνει μάχη με το λέμφωμα, σε ένα special Black Sabbath set.

Οι μουσικοί που θα τον πλαισιώσουν τον Ozzy Osbourne στο Rockwave είναι τρεις από τους κορυφαίους εν ενεργεία κιθαρίστες στον κόσμο: ο παλιός συνεργάτης και φίλος του, Slash, ο επί χρόνια κιθαρίστας της προσωπικής μπάντας του Ozzy, Zakk Wylde και ο δικός μας Gus G.

Στο φετινό Rockwave Festival, που θα πραγματοποιηθεί στις 1 και 2 Ιουλίου, θα εμφανιστούν ακόμη οι Prodigy, ο Iggy and the Stooges, και οι Machine Head, Paradise Lost, Unisonic, Planet of Zeus, Everlast, Peter Hook and the Light. Ο Ozzy Osbourne και η παρέα του θα εμφανιστούν στην σκηνή του Rockwave Festival την Κυριακή 1 Ιουλίου, ενώ οι Prodigy και ο Iggy Pop με τους The Stooges την Δευτέρα 2 Ιουλίου.

Η προπώληση των εισιτηρίων για την Κυριακή 1 Ιουλίου συνεχίζεται, ενώ η προπώληση των εισιτηρίων για τη Δευτέρα 2 Ιουλίου ξεκίνησε την Πέμπτη 29 Μαρτίου.

ant1online

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Google+ Badge